Over ons

GIANT E-Bike | fiets lease partner
Ons verhaal...

Wij zijn Fiets Lease Partner.

Vanuit onze Giant Store in Nieuwegein komt steeds vaker de vraag , of wij ook een Fietsplan kunnen aanbieden voor de werkgever.
Met deze vraag zijn we aan de slag gegaan en hieruit is Fiets Lease Partner (verder te noemen FLP) ontstaan. Door onze jarenlange ervaring in de fietswereld en lease organisaties, hebben wij een Fietsplan ontwikkeld dat zowel de werkgever als werknemer in ons werkgebied Nieuwegein en omstreken volledig ontzorgd.

Het ontzorgen begint met een overeenkomst tussen Fiets Lease Partner en u als werkgever.

Dit betreft een Full Service Overeenkomst. 

Onze Aanpak...

Wij komen graag bij uw bedrijf langs om ons fietsplan toe te lichten.

In deze overeenkomst zijn afspraken opgenomen met betrekking tot type fiets, het onderhoud en verzekering. 
Naast het onderhoud en verzekering, zorgt FLP ervoor dat de berijder voor een beurt, onderhoud en/of schade ontzorgt zal worden. Wij halen de fiets in de ochtend bij uw bedrijf op, zullen de benodigde service verlenen, en de fiets zal einde middag weer worden afgeleverd. Zo zal alles wat betrekking heeft op uw fiets geregeld worden tijdens uw werkuren. Wij realiseren ons dat uw tijd kostbaar is, zo hoeft er  geen onnodige (vrije) tijd aan het onderhoud besteedt te worden.         

U als werkgever wilt kwaliteit leveren, maar ook kwaliteit ontvangen door uw toe leveranciers. Daarom werken wij alleen met onze eigen hoogstaande merken merken; Giant. LIV en Momentum. Bekijk hier ons assortiment.

Wilt u meer weten over ons fietsplan, en gemotiveerd en gezond personeel op de werkvloer? Neem gerust contact met ons op.

We komen graag langs bij uw bedrijf om ons fietsplan toe te lichten.

Team Fiets Lease Partner.    

Klaar Voor Een Gezondere Start?